Лазерната хирургия има соя утвърден лидер- ТУЛИУМ 200 ВАТА

Лазерната хирургия има соя утвърден лидер- ТУЛИУМ 200 ВАТА | StandartNews.com

Само в МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД – с филиали в София, Варна и Стара Загора

Мъжът и простата съжителстват безпроблемно повече от ½ век. В много от случаите той даже и не подозира за съществуването на тази малка по обем жлеза в своя организъм. До момента, в който не преживее първите проблеми с уринирането – признак за уголемяване на простатата.В какво се изразяват? Струята намалява, нощните ставания се увеличават, позивите стават по-чести и нетърпящи отлагане. Ако тези оплаквания са част и от вашето ежедневие, е време да се консултирате с уролог. В МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД – София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ. Включва: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

Уголемяването на простатата е процес, свързан с остаряването на организма и с индивидуалния здравословен статус на мъжа. В първите етапи състоянието се контролира с медикаменти, с които уринирането се поддържа нормално. При някои мъже обаче обемът нараства 2,3 и дори 5 пъти над нормата. В тези случаи медикаметозната терапия не може да постигне желания ефект и оперативното лечение е безалтернативно.

Операция на простатата с най-мощния и прецизен в света лазер – Тулиум 200 вата, слага край на проблемите с уринирането. В България само специалистите на МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД работят с тази еволюционна технология.
200-ватовата мощност в лазерната хирургия означава:

- бързина при премахване на увеличената тъкан на жлезата – енергията, която лазерното влакно подава, е между 33 и 70% по-силна в сравнение с възможностите на другите лазерни системи;

- комфорт за пациента – съкратената продължителност на оперативното време намалява и престоя на мъжа под упойка, което прави интервенцията още по-щадяща;

- качество на резултата – комбинацията от 200 вата мощност и само 0,2 мм прецизност при проникване в тъканта на последната разработка на Тулиум дава възможност на хирурга да вапоризира (изпари) напълно тъканта до капсулата на простатата.
В МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД е и най-новото достижение на сексуалната медицина – апаратна импулсна терапия. Предназначена е за всички степени на проблеми с ерекцията, простатит и болест на Пейрони. Специално разработен апликатор се доближава външно до половата област и подава импулси в дълбочина, които стимулират образуване на нови кръвоносни съдове. Кръвотокът се подобрява и значимо подпомага механизма на ерекцията.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай