19:55 ч.

10.10.14

1 мин.

8374

0

0

Канят родители на здравно училище

от Стандарт |

Канят родители на здравно училище

Медици канят всички родители на импровизирано здравно училище. Как детето ви да е в добра кондиция и да не боледува може да разберете на форума "Детско здраве". Той ще се проведе на 11 октомври в Интер Експо Център в София, а негови организатори са Puls.bg.


Основните теми на форума ще са засилването на имунитета и предпазването на малчуганите от зарази през зимата. На форума ще се дискутират още ползите и рисковете от ваксините. Също така ще се обърне внимание на здравословното хранене.


Родителите ще получат и ценни съвети за това как да запазят децата си без гръбначни изкривявания и плоски стъпала. Лектори на форума са водещи педиатри в страната като д-р Захаринка Гочева, д-р Марияна Свещникова, както и специалистите д-р Атанас Кацаров и Веселин Влашев. За повече информация можете да посетите интернет сайта www.events.puls.bg 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент