14:11 ч.

19.08.16

1 мин.

7065

2

0
Изписаха Митьо Очите от болницата

Близо 2 месеца след като беше приет за лечение в Клиниката по хирургия на УМБАЛ „Софиямед" в тежко общо здравословно състояние, днес Димитър Желязков беше изписан от лечебното заведение. Това съобщиха от пресцентъра на болницата.


На Митьо Очите му предстои да проведе допълнително лечение в рехабилитационен център.


По време на престоя си за лечение Желязков претърпя успешна ендоскопска операция на уретер като проходимостта му бе възстановена чрез поставянето на силиконова протеза. Беше му проведена и допълнителна терапия за възстановяване на травмите, предизвикани от огнестрелните наранявания.Беше проведено комплексно лечение с множество допълнителни лечебни и диагностични процедури, уточняват от лечебното заведение, в което се лекуваше Желязков.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 16:07 · 19.08.2016
И какво му е неуместното на коментара.Истината боли.Нали?
Потребител · 16:04 · 19.08.2016
Много ми е интересно кой му е платил лечението.Сигурно МВР или наркобосовете.Ама те са едни и същи.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент