19:35 ч.

14.09.17

1 мин.

0

1

0

Хвърлят 40 прокурори срещу биячите на лекари

от редактор |

Хвърлят 40 прокурори срещу биячите на лекари

40 прокурори от Апелативната прокуратура в Пловдив ще разследват ускорено делата срещу посегателства над медици, обяви БНТ. Лично главният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил това, след като бе нападната лекарка от Детското спешно отделение в Университетската болница „Свети Георги". Жената е ударена от баща на дете, което погълнало прах за пране. Мъжът се ядосал, че не го пускали при детето. 


Помолила го е да излезе отзад тъй като е било претъпкано. Те са две легла плюс още две кушетки. Ако влезнат 3 семейства стават девет души вътре. Плюс нас екипът ставаме 12. Не можем да се разминаваме, обяви д-р Томи Вретенаров и обяви, че в момента лекарите работят със страх. 


Ще ограничим достъпа. Смятаме да поставим и няколко радиостанции, с които да имаме още по-бърза връзка с всеки един спешен кабинет, тъй като паник бутоните преминават през джипиеси и технически забавят действието, допълни проф. Карен Джамбазов, изп. директор на УМБАЛ „Свети Георги"-Пловдив.


Прокурорите ще наблюдават нападения и в болниците в Пазарджик, Стара Загора, Хасково, Смолян и Кърджали.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 19:49 · 14.09.2017
И 240 да хвърлят тая си. Мангала разбира само от бой. Не случайно милицията биеше.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент