Хималайски полъх в знойното лято с Годжи бери на REFAN

Хималайски полъх в знойното лято с Годжи бери на REFAN | StandartNews.com

През лятото Годжи бери е хит като мощен антиоксидант и ефективно средство за отслабване. Но благодарение на REFAN, това силно оръжие срещу бръчките и за регенериране на кожата се превръща в суперсила в борбата за млада, свежа и перфектна кожа чрез новата козметична серия Himalayan Goji Bery.

Новите козметичните продукти на REFAN за лице и тяло с екстракт от азиатското растение, чийто плодове са ползвани от древни времена за здраве и разкрасяване, изглаждат следите, които времето, слънцето, солената вода неумолимо оставят върху кожата. Знае се, че Годжи бери е богат на жизненоважни аминокиселини, на микроелементи като фосфор, цинк, калций, желязо, мед, калий, магнезий, натрий и селен, а също така и на витамини В1, В2, В6, А, Е, С. Малките червени плодове на билката, използвани от традиционната китайска медицина повече от 2000 г. като мощно природно средство срещу стареене, сега е екстрат от серията на REFAN Himalayan Goji Bery, която стана летен хит за разкрасяване. Ежедневната употреба на козметиката подобрява клетъчния метаболизъм и ускорява растежа на нови клетки.

Иновативната серия на REFAN с екстракт от Годжи бери съдържа продукти за тяло и лице: Защитен дневен крем за лице и Възстановяващ нощен крем за лице, Омекотяващ лосион и крем за тяло и Захарен ексфолиант за тяло, Защитен шампоан и душ гел, Пилинг сапун гъба и Пилиран сапун.

Регенерирайте кожата и стимулирайте жизнеността на клетките, което е жизнено необходимо през знойното лято, когато кожата е подложена на силната агресия на външните фактори – UV-лъчи, слънце, климатик, морска вода, хлор - с новата серия на REFAN с екстракт от Годжи бери. Мощното антиоксидантно действие на Himalayan Goji Bery ще върне гладкостта, еластичността и младостта на кожата. Химайлайският еликсир през знойното лято е истински балсам за кожата, който можете да дарите на своето лице и тяло с великолепната серия на REFAN Himalayan Goji Bery.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай