19:10 ч.

14.06.18

1 мин.

0

0

0

Цацаров с нова проверка за Колодрума

от редактор |

Цацаров с нова проверка за Колодрума

С решение на Върховна касационна прокуратура от 22 май преписката за начина на изразходване на средствата при строителството на спортна зала „Колодрума" е върната на Окръжна прокуратура – Пловдив. Това става ясно от отговор на питане, отправено от депутата Славчо Атанасов.


Проверката от ВКП е извършна по заповед на главния прокурор Сотир Цацаров. След нея актовете на двете прокуратури в Пловдив, които не се проезнесоха за нарушения при изразходване на средствата за строителството на залата, са отменени като необосновани.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент