17:50 ч.

06.12.17

2 мин.

0

1

0

Цацаров: Борисов е дал обяснения за наркотрафикантите в парламента

от редактор |

Цацаров: Борисов е дал обяснения за наркотрафикантите в парламента

Премиерът Бойко Борисов е дал обяснения за думите си за наличие на наркотрафиканти в парламента. Това стана ясно от изявление на главния прокурор Сотир Цацаров.


Преди дни обвинител номер едно заяви, че проверката, за която ги сезираха относно думи на премиера за наркотрафиканти в парламента ще приключи бързо в рамките на десетина дни. „А съответният наблюдаващ прокурор ще снеме обяснение от лицето, казало тези думи, а именно – от министър-председателя", заяви Цацаров преди време. „Както казах, ще бъдат снети обяснения от премиера Борисов. Обясненията би следвало, казвам „би следвало", защото не съм се прибирал в кабинета днес от парламента, да бъдат снети днес и най-вероятно са снети, защото ако не ме лъже паметта той беше призован за 11 или 11.30 ч.", каза днес Цацаров.


Проверката на прокуратурата за думите на премиера започна по сигнали, подадени от гражданин, от ГД „Боец" и „Възраждане". Главният прокурор вече изрази мнение, че това не е криминален, а политически проблем и той се прави само, за да се вдига политически шум. БСП също беше призовла главния прокурор да разпита премиера Бойко Борисов за изказването му за депутатите, занимаващи се с наркотрафик и купуване на гласове.


Техният сигнал до главния прокурор бе по повод думите на министър-председателя на България Бойко Борисов „В парламента продължават да стоят хора, които са замесени с наркотрафик и хора, които са купували гласове и то от затворници". „За ПГ на БСП е недопустимо в Народното събрание да има депутати, замесени с наркотрафик и купуване на гласове", заявиха от БСП.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:30 · 07.12.2017
Очевидно ще се наложи завеждане на гражданско дело срещу остриетата на ГЕРБ Айшето (Деси) от Дулово и Д.Кирилов за умишлено оклеветяване на името и достойнството на Нинова. Съдът ще спре атаката срещу К.Н. за приватизация на Техноимпекс поради изтичане срока на давност. Тогава ще остане умишленото несъобразяване с този факт от страна на Атанасова и Кирилов. Да се оправят. Това ще служи като сигнал срещу други (напр.Цв.Цветанов) , които се опитват чрез медиите да се разправят с лидера на БСП.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент