19:45 ч.

19.05.17

1 мин.

0

0

0

Прокурори и ДАНС подгониха община Асеновград

от редактор |

Прокурори и ДАНС подгониха община Асеновград

Прокурори влязоха в община Асеновград заради съмнения за корупционни престъпления спрямо длъжностни лица. Работата по разследването се извършва съвместно с агенти от ДАНС.


По досъдебното производство се извършват активни процесуално-следствени действия – разпити на свидетели, извършени са 15 претърсвания и изземвания от различни адреси в София, Пловдив и Асеновград, назначени са експертизи и др. Работата по случая е в активна фаза. Разпитани са председателят на местния общински съвет Светлозар Шуманов, кметът д-р Емил Караиванов и главният архитект на града Константин Атанасов.


Според неофициална информация, агентите на ДАНС разследват поръчките възложени на местната строителна фирма "Запрянови 03". Същата компания бе ангажирана като подизпълнител в няколко големи инфраструктурни проекта в Пловдив - спортната зала Колодрума, Цар-Симеоновата градина, зоопарка.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар Кирилизирай



Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент