20:50 ч.

20.03.17

1 мин.

0

2

0

Потвърдиха присъдата на Дейвид Брайсън Бел

от редактор |

Потвърдиха присъдата на  Дейвид Брайсън Бел

Британецът уби жестоко момче на 11 години


Върховният касационен съд (ВКС) потвърди присъдата на Видинския окръжен съд и решението на Софийския апелативен съд, с които на 77-годишният британски гражданин Дейвид Брайсън Бел беше наложено наказание 18 години "лишаване от свобода".


Бел беше осъден за умишлено убийство на 11-годишния Станислав Милчов от село Лагошевци, община Димово, по особено мъчителен за жертвата начин, чрез удушване. Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 00:17 · 21.03.2017
боклуцитe на Англия-пияници и наркомани
Потребител · 22:04 · 20.03.2017
Нали се радвахте че идват английски " инвеститори " . Е дойдоха отрепките и убийците.

Бългрина като види чуждоземец с малко повече пари и се чуди как да му направи свирка да вземе някой лев.Накрая лев не взима но си остава със свирката.Свиркаджийски народ сме.Това е.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент