Погват Стоичков за хулиганство

Погват Стоичков за хулиганство | StandartNews.com

Футболната легенда Христо Стоичков трябва да се яви на разпит в Областната дирекция на МВР в София. Той ще даде показания за инцидента на сватбата на малката си дъщеря Христина в събота. Тогава Стоичков нападна фоторепортер и шофьор на вестник "България днес". Гневът на най-големия български футболист бил предизвикан от това, че фоторепортерът Борислав Трошев искал да снима сватбата на Христина. Голяма част от ударите отнесъл шофьорът Петър Симчев, който е с подута скула и разкървавена долна устна.

След инцидента Районната прокуратура в Етрополе е образувала досъдебно производство. В момента то се води срещу неизвестен извършител. Снети са писмени обяснения от участниците в боя. Магистратите са изискали по официален път и записа от инцидента в Етрополския манастир. Кадрите, които са излъчени по Нова телевизия вече са предадени и на разследващите.
"Моята работа е да снимам и това съм правил през цялото време, като докато правихме маневрата, успях да направя няколко кадъра от колата поради простия факт, че нямаше как да сляза отпред и да снимам", разказва още фотографът Трошев пред Нова тв.
За да избягат от конфликта, шофьорът тръгнал назад с автомобила си и така се ударил друга кола.
"И искаше записи, тръгна да ми взима ключовете от колата. Борихме се, аз успях да запаля колата, дадох на заден ход, за да избягам, защото иначе сигурно още щеше да ме бие, ударих колата зад мен и ми написаха акт", разказа пък шофьорът Симчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай