Никол имала 1000 последователи и 3 000 приятелите в мрежата

Никол имала 1000 последователи и 3 000 приятелите в мрежата | StandartNews.com

Никол е имала 3000 приятели във "Фейсбук" и 1000 последователи. Това е прекалено за момиче на 11 години, смятат властите и магистратите.

Убиецът й е направил частнично самопризнание, но то ще важи само с другите доказателства, обяви  зам.-административен ръководител на Апелативната прокуратура в Бургас Йовита Григорова по повод убийството, които разтърси цяла България.

Момчите бе открито мъртво в Бургас, а после се оказа, че е било убито след спор за наргиле."Към настоящия момент са взети кръвни проби от двете деца и скоро ще знаем употребявали ли са опиати", продължи Григорова пред "Нова телевизия". 

Разследването е показало, че става въпрос за едно умишлено убийство. Вещите лица са казали, че около 3 сантиметра е дълбочината на порезната рана, което говори за сила и целенасоченост. Двете деца усилено са комуникирали около 2 седмици. Разменят си телефоните и се виждат. Това вероятно е първата им среща, но не мога да кажа със сигурност. Лично от скоро се познават", каза още тя.

Днес предстои внасяне на обвинението на искане за постоянно задържане под стража. Присъдата му може да бъде между 3 до 10 години заради крехката възраст на извършителя", заяви Григорова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай