08:25 ч.

05.12.17

1 мин.

0

0

0

Министри и главният прокурор готвят проверки на болниците

от редактор |

Министри и главният прокурор готвят проверки на болниците

Проверки на болниците подготвят здравният и вътрешният министър и главният прокурор. Във вторник те ще представят мерките за ефективно разходване на парите за болнична помощ, които се отпускат на лечебните заведения.


Преди два дни, при спецоперация, беше разбита група за паралелен износ на лекарства. Все още няма обвинения или арестувани, не се споменават и имената на болниците, от които нерегламентирано са изнасяни медикаменти.


По информация на NOVA в България замесените в схемата фирми са спечелили над 90 млн. лева.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент