Министъра на любовта с две жени под един покрив

Министъра на любовта с две жени под един покрив | StandartNews.com

Мартин не е сводник, а е мой любовник. Живеем на семейни начала, заедно сме от 2014 г., няма по-добър от него. Преди 8 месеца му родих син. В неговата къща сме в Благоевград. На първия етаж е първата му съпруга София, която си гледа двете деца и моето бебе, докато аз работя като проститутка в хотел „Рио". Това разказа в съда 29-г. Гергина Добрева (на снимката), докато чакаше да започне гледането на мярката за неотклонение на сводника Мартин Филипов-Дебелия. Тя увери, че между двамата няма ревност, тъй като става въпрос за пари. Гергина разкри, че работи чрез сайта за запознанства „Ало.бг" и не дава процент на никой.

„Изкарвам по 1000 лева на ден, а плащам 900 лв. на месец за хотелската стая. Нямам проблеми с клиентите, била съм и с 5-6 мъже едновременно. Обичам си работата, няма срамен труд. С мен в хотела работят още 2 момичета, които аз уредих да дойдат в Благоевград и не плащат такси на Мартин. Това не са онези мутренски времена, ние си „бръмчим" самостоятелно", каза още Гергина, която е завършила математическа гимназия в София.

Според нея Дебелия е натопен от бивша негова любовница, която също е проститутка и ревнувала от нея. Обаждала му се и го заплашвала, че ще го „уреди с килия в затвора в Бобов дол", ако не се върне при нея. Гергина не познава задържаните двама полицаи.

„Знам, че Мартин има черно минало, но не го съдя, той ще признае детето ни. Правим планове да се оженим. Изкарвам много пари, но помагам на моите роднини и нищо не съм спестила. Таксата ми е между 100 и 300 лева на час в зависимост от програмата. Миналото лято за 3 месеца изкарах 40 000 лева, които раздадох на роднини. Сега за благодарност те внесоха искане да ми отнемат детето, но се споразумях с майка ми да го гледа в Гърция, където тя е омъжена за грък", разказа проститутката. Тя иска нейният занаят да се узакони и е готова да си плаща данъците, за да е всичко регламентирано.

„Както е в някои чужди страни, където съм работила – идват, дават ти чай и презервативи, не те гонят, осигуряват ти медицински прегледи, грижат се за теб", каза още в изповедта си пред медиите любимата на Министъра на любовта.

Гледането на мерките за нетоклонение на тримата арестувани започна в 16,00 часа при съдия Владимир Пензов. Най-напред в залата бяха вкарани от съдебната охрана зам.-шефът на БОП в Благоевград Петър Кънев и районният инспектор Стефан Филипов. Двамата останаха безмълвни пред репортерите. След тях бе докаран и сводникът Мартин Филипов-Дебелия, който на влизане в залата каза: „Това е цирк!". Няколко души бяха дошли да го видят, сред тях бе и проститутката Гергина, с която в момента живеят на семейни начала. Съдията рещи заседанието да протече при закрити врати. Не стана ясно дали искането за това е на адвокатите на обвиняемите, или заради използваните СРС-та по време на продължилото 40 дни разследване.

И тримата остават в ареста. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай