18:35 ч.

27.02.17

1 мин.

0

3

0

Министър Павлова погна здраво съдебен изпълнител

от редактор |

Министър Павлова погна здраво съдебен изпълнител

И търговско дружество проплака от Иван Чолаков


Министърът на правосъдието Мария Павлова подписа второ искане за образуване на дисциплинарно производство срещу частния съдебен изпълнител Иван Чолаков с район на действие Софийски градски съд.


Това стана след проверка на Инспектората по повод жалба на търговско дружество, по изпълнително дело. Установено е, че Чолаков е поискал незабавен превод от банката на длъжника за сума, която не е била обезпечена, вместо той да е изпратил запорно съобщение.


Срещу Чолаков има производство и по жалба на физическо лице. Частният събеден изпълнител се прочу с измами по схемата - запис на заповед. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 11:40 · 28.02.2017
За този мошеник - каторга.
Потребител · 21:24 · 27.02.2017
Е как се наема за съдия , рецидивист измамник?
рес еоод · 19:10 · 27.02.2017
всички съдии да се уволнят
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент