Лоиназ раздава наградите "Правосъдие-2015"

Лоиназ раздава наградите "Правосъдие-2015" | StandartNews.com

Почетният Президент на Международния адвокатски съюз и президент на UIA за 2014-2015г. г-н Мигел Лоиназ пристига в България на 24-ти февруари по покана на Балканска медийна асоциация и Софийска адвокатска колегия.

Той ще бъде специален гост и ще получи един от призовете на Годишните награди за правосъдие, които ще се състоят за трета поредна година в хотел Маринела - Кемпински.

Престижните номинации се изготвят в продължение на месец от медийните партньори, специализираните асоциации и колегии, както и от номинираните и победителите от предишните години. Гласуването за победителите се извършва само от правните журналисти.

Специално изработена бронзова статуетка Темида се раздава в десет категории - Адвокат на годината, Съдия на годината, Нотариус на годината, Прокурор на годината, Жена Адвокат, Кантора на годината, Дело/сделка на годината, Правосъдие зад граница и Млад юрист. Призът Гранд При не подлежи на гласуване. Кой е носителят му, се оповестява седмица преди церемонията. Миналата година това бе Еньо Комитов, а залата стана на крака да го аплодира.

Победители за 2014-та година бяха: Адвокат на годината - Иван Кръпов, Съдия - Богдана Желявска, Прокурор - Руси Алексиев, Нотариус - Цветелина Гечева, Жена Адвокат - Екатерина Димитрова, Кантора - Андрей Делчев и партньори, Млад юрист - Гинка Христова и Правосъдие зад граница - Силви Гаврилов.

Всяка година церемонията подкрепя деца, болни от церебрална парализа. Тази година ще се събират средства за Снежанка, Божи и Нати, които ще присъстват в залата. В края на вечерта на сцената ще им бъдат връчени събраните средства от томболата и благотворителния куверт.

Медийни партньори: Генерален партньор - тв предаването "Темида - цената на истината" (телевизия Евроком). В-к Стандарт, Новинар, 19 минути, Търговски в-к, списанията B2B, Твоят бизнес, първата Он-лайн телевизия Ин Лайф, интернет медиите: blitz.bg, sofianews.info, newsinthecity.bg, bnews.bg. blife.bg, big5.bg, no-comment.bg,Nbox, най-голямото списание във Фейсбук - Хайлайф и много други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай