17:05 ч.

28.09.17

1 мин.

0

4

0

Биячът от Садово: Учителят започна да вика и се изнервих

от редактор |

Биячът от Садово: Учителят започна да вика и се изнервих

Отложиха делото за 13 октомври, Атанас ще го чака в Бойчиновци


Ученикът, ударил с кол учителя си по английски език в гимназия в Садово, призна вината си и каза, че съжалява. Ученикът се е извини, но каза, че е бил афектиран, затова излязъл, взел кола и е ударил учителя си.


Започна да вика, аз се изнервих и го ударих, обясни Атанас. Той поиска делото срещу него да бъде гледано по съкратената процедура, уточнява bTV.


В последния момент обаче Районният съд в Асеновград реши, че това не е достатъчно за произнасяне на присъда, не са изяснени всички обстоятелства и отложи делото.


Следващото заседание е насрочено на 13 октомври. Тогава трябва да прегледани записите от охранителните камери в училището и да бъде донесено основното веществено доказателство – колът, с който Атанас е ударил преподавателя си. Той е с дължина метър и половина.


На въпрос откъде се е появил колът, ученикът заяви: "Намерих го навън, един клон". 17-годишният Атанас Георгиев е заплашен от присъда до две години лишаване от свобода.


Прокуратурата е категорична, че ще иска ефективно наказание, тъй като престъплението е извършена с особена дързост и арогантност. До следващото заседание 17-годишният младеж ще бъде в поправителния дом в Бойчиновци. Близките му твърдят, че бил добър ученик, което се виждал от факта, че се е стигнало до XII клас.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 13:27 · 01.10.2017
Критерий за "добър ученик" в България : да се стигне до 12 клас!!! Трагедия!
Потребител · 16:46 · 29.09.2017
100 kamhika na golo
Потребител · 07:11 · 29.09.2017
това си е предумишлено нападение и побой, учителя можел и да бъде убит също
Потребител · 02:14 · 29.09.2017
Мангалeто стигнало до 12 клас,това било критeрий за добър учeник и му давало право да биe учитeлитe...мръсна сган
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент