Биячът на бременната получи "задържане под стража"

Биячът на бременната получи "задържане под стража" | StandartNews.com

Районен съд - Пловдив взе мярка за неотклонение "задържане под стража" по отношение на Цветан Петров. Той и брат му биха бизнесмен и бременната му приятелка на магистрала "Тракия". 

Петров е обвинен  за извършване на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е извършено при управляване на моторно превозно средство на автомагистрала "Тракия" и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди, обяви "Блиц"

Съдът прецени, че въпреки ранната фаза на разследване по делото са приобщени гласни и писмени доказателства, според които да се направи обосновано предположение, че Цветан е извършил престъпленията, в които е обвинен. Касае се за умишлени престъпления от общ характер, за които в НК се предвижда наказание "лишаване от свобода".

Осен това Петров бил лице с висока обществена опасност и има опасност да извърши ново престъпление, да се укрие или да не бъде намерен на посочените от него адреси, ако спрямо него бъде определена по-лека мярка.

Защитата на Петров обяви, че Димитър Атанасов пръв посегнал. Той ударил братът на Цветан Петър. След това Атанасов паднал на земята и братята го набили.

,

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай