5 бона за свободата на Шапката, търсил Очите

5 бона за свободата на Шапката, търсил Очите | StandartNews.com

Софийският градски съд пусна на свобода срещу 5000 лева гаранция Валентин Христов - Шапката, който мъртво пиян нахлу в гинекологията на болница "Софиямед", крещейки "Къде е Митьо". Според лекарите Шапката е търсил ВИП пациента Димитър Желязков - Очите.

Несебърлията бе прострелян в началото на летния сезон при спречкване със съдържателя на заведения Божидар Кузманов - Козела и се лекува в столичната клиника, след ката няколко болници отказаха да го приемат. Самият Шапката обясни пред съда, че е бил много пиян, вероятно са го подвели с алкохол менте. Не е търсил Очите, а негова позната, която му дължала пари.

От прокуратурата казаха, че в колата на Шапката "Тойота" е бил открит пистолет, но не е направено заключение дали е годен да произведе изстрел. Съдът се поинтересува какво е правел Шапката, който има 8 предишни осъждания, в лечебното заведение бос. "

Не съм искал да наранявам никого", отвърна той. По време на заседанието Шапката се притесни и за да се успокои, пи валидол. Съдия Иван Коев обясни, че по делото "е била разпитвана като свидетел любовницата на Христов", която е потвърдила, че оръжието е негово. Обвиняемият ще излезе на свобода, когато плати гаранцията. През годините Вальо Шапката бе свързван със Златомир Иванов - Баретата. Заедно с Тихомир Георгиев - Боксьора бе свидетел по едно от делата за наркоразпространение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай