14:25 ч.

03.11.17

1 мин.

0

0

0
25 години за убиеца на Виола

25 години затвор даде Софийският градски съд на Стефан Станев за убийството на Виола Николова. Присъдата е намалена с една трета, тъй като Станев призна вината си и всички факти в обвинителния акт. Поради това и делото бе гледано по ускорено производство. 


Един от съдебните заседатели е подписал присъдата с особено мнение, тъй като е искал 30-годишна присъда, каквото беше и искането на прокуратурата. 


Приятелката на Станев Виола беше убита по жесток начин, бита със стик за голф, наръгана с три остриета и с прерязано гърло, в края на юни. В хода на разследването стана ясно, че той е упражнявал системно домашно насилие над нея, както и над предишната си съпруга.


Пред журналисти в съда убиецът каза, че съжалява, че това не е трябвало да става и че трябва да лежи в затвора между 20 и 30 години.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент