Волен предложил на Деница във файтон

Волен предложил на Деница във файтон | StandartNews.com

Предложението бе романтично, обяви Деница Гаджева, която утре ще стане официално съпруга на Волен Сидеров. Лидерът на "Атака" й поискал ръката в Сопозол във файтон. "Беше го извикал и постоянно ми даваше зор да тръгнем, но детето спеше и ми му казвах да пази тишина. В крайна сметка взе детето и каза, че се е събудило, а то не бе така. Разбрах обаче, че нещата са сериозни и май ще има продложение за брак. Така и стана", разкри тя.

Всички знаят за романтичната му страна, но говорят малко за нея, продължи Деница. "Разбира се, че има тръпка, да се видя като булка, да бъда в рокля, до мен да е любимият мъж. Не ми е било цел и мечта, защото като малка си падах по мъжките игри, но е заложено в момичетата", допълни Гаджева. 

Тя разкри, бе не поддържа никаква връзка с Димитър Стоянов, който й бе приятел, но и доведен син на Сидеров. "Помня колко трудно бе в началото. Целият политически елит го отписа", каза Деница. Най-неприятно обаче и е било, кагота хора, които тайно изневерят на жените си, са си шушукали за тях. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай