Веселин Марешки: Ще подкрепим ГЕРБ, ако се смажат картелите

Няма да ставам министър, отсече лидерът на "ВОЛЯ"

Веселин Марешки: Ще подкрепим ГЕРБ, ако се смажат картелите | StandartNews.com

Благодаря на всички, които гласуваха за нас, за съжаление, виждате какво става РБ си искат Патриотите, а не нас, отсече Веселин Марешки пред Нова телевизия. "А ние сме ясни. Против картелите и монополите, които обират българските граждани. Имаме сериозна политика. Говорим за неща, които ще решат проблемите с раждаемостта, малките и средните фирми", продължи лидерът на "ВОЛЯ".

"Ако имаме договорка за смазване на картела в горивата, плюс жилищата, ще се разберем с ГЕРБ. Ще подкрепим това правителство, но само при бързи действия. При реалните неща, които обещаваха всички, ще подкреми. Българският народ няма нужда от хаос. Това, което се говоря може да се реализира от Икономическото министерство, където смятам че съм най-силен. Аз министър няма да ставам, но имаме експерти в различни области", отсече Марешки. 

"Не казам, че нашите конкуренти много ни харесва, защото ако бе така, то нямаше да участваме в избори", каза още той. "Принизиха нашият резултат с тролчета и черен пиар. Дори и социолозите започнаха да се оплакват от тези, които пускат резултати", завърши лидерът на "ВОЛЯ".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай