18:38 ч.

17.03.12

2 мин.

5639

2

0

Венцислав Йосифов: Моника е перфектна в работата си

от Стандарт Нюз |

Венцислав Йосифов: Моника е перфектна в работата си
Снимка: Интернет

София. Ексбанкерът Венцислав Йосифов заяви в “Карбовски: “Директно” по Нова телевизия , че с бившата си съпруга Моника вече се чуват само по повод и във връзка с децата. Той обаче даде много висока оценка на професионалната й реализация.

 “Тя си работи перфектно, един добър професионалист е. Естествено, че ще има хора, които ще й завиждат. Винаги е работила перфектно, с много добри професионалисти”, заяви Венци Йосифов. Той каза, че не отдава особено значение на това с кого или с кое правителство е работила бившата му съпруга. “Всеки е държал да работи с най-добрия в бранша. Дали тези пари са щели да бъдат изразходвани за тази фирма или за друга, за трета, какво значение има. В България всеки прави каквото и както може”, каза банкерът. Запитан дали е възможно Моника да е атакувана заради Сергей Станишев – от привържениците на Георги Първанов. “Всичко е възможно”, каза Йосифов.

По отношеие на икономическите проблеми на страната той е убеден, че докато сме  във валутен борд, ще сме все така. Който и да изберем, докато сме в борд, условията ще бъдат все едни и същи. Поне знаеш, че няма да отидем много надолу или много нагоре. Когато вече няма да има лев, а само евро, ще сме при коренно различни условия. Като гледаме как живеят южните държави на континента и им покриват “беличките”, и ние ще си живеем така”, прогнозира Йосифов.

“И да имаме моменти на криза в определени отрасли, не можем да стигнем “гръцката зима”, защото България в рамките на европейската и световната криза не е на дъното. В България не са пипнати военнопромишленият комплекс, големите енергийни обекти, пристанища, летища. Има още с какво да бъдат обезпечени, даже и повишени разходи. Имаме си запаси, не е както в другите държави”, заяви ексбанкерът.

Според него противопоставянето в ръководството на БСП има положителен знак. “Нека да има противоборство в БСП. Това е добър признак. Това е една зряла партия, в която всичко се чува”.Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Dzen · 23:25 · 17.03.2012
Marcho,изчезни на подскоци!Прочети статията за тази оправна жена,направи си Пи Ар агенция и единственото,което не трябва да сбъркаш е с кой да си легнеш.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент