Велислава Кръстева: Няма чадър, който да опази Боршош

Велислава Кръстева: Няма чадър, който да опази Боршош | StandartNews.com

Депутатът от ДПС Велислава Кръстева се включи от "Фейсбук" в препирните, които се водят във Временната комисия за НДК, в която участва и тя. Ето какво написа Кръстева:

"Комисията "НДК" бившият директор на НДК за пореден път демонстрира арогантно и нахално пренебрежение към закон и институции! Зад тази демонстрация обаче се крие страх, истински голям страх от отговорност за нанесени тежки финансови и морални щети на държавата, както и на този, който допусна това явление на толерирано погазване на закона с цел лична облага, било тя имиджова или материална, това ще преценяват съответните органи и институции.

И още нещо, което далеч не е най-важното - Боршош не може да "участва" в работата на Комисията, защото няма това качество и право. По същия начин, по който НДК не е културен институт. Т.е. по закон. И е време да осъзнае, че няма толкова мощен и голям политически чадър, който да го опази сух и целия в бяло. Никой, дори и той, не може да се поставя над закона. Без оглед на формалните мотиви за това" 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай