11:45 ч.

26.08.14

1 мин.

3021

4

0

Валери Симеонов се обяви за правителство на националното спасение

от Първолета Цветоква |

Валери Симеонов се обяви за правителство на националното спасение
Снимка: Илияна Кирилова

Видин. Лидерът на националния фронт за спасение на България и съпредседател на коалицията Патриотичен фронт се обяви на предизборна среща във Видин за правителство на националното спасение. Убедихме се, че трябва да търсим общото между хората, които си поставят цели за родината, каза той.


Валери Симеонов разкри, че партиите от коалицията са успели да пренебрегнат противоречията си и да приемат една много полезна програма за възраждане на икономиката, здравеопазването, вътрешния ред и сигурност, външната политика, образованието.


На въпрос какви хора трябва да работят в правителството на националното спасение, Симеоинов отговори: специалисти от всички партии.


В Патриотичен фронт вече са се включили 12 партии, каза още националистът.


На членовете и симпатизантите на НФСБ и ВМРО бе представен водачът на листата за парламентарните избори на фронта от видинския избирателен район – Венцислав Тоцев, водещ предаване по телевизия „Скат".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 22:52 · 26.08.2014
На Симеонов партията му се казва Н Ф за спасение на БГ! А ние сме за Европейско развитие на БГ! Така, че спасението е Европа!!!!!!!!
Потребител · 08:29 · 27.08.2014
@Потребител България е в Европа, но ЕС под командването на САЩ изсмукват природните ни ресурси и ни унищожават. Къде е икономиката ни, къде е енергетиката ни или тя е "червена" дайте да я присвоим. Това е империализъм в действие и ние сме техни роби.
Електорат · 12:25 · 26.08.2014
Като няма мажоритарни избори, по - добре е да се гласува за Патриотичния фронт или за Реформаторския блок вместо за която и да е от другите партии, които провалиха и окрадоха България!
Потребител · 08:31 · 27.08.2014
@Електорат В Реформаторския блок е Касим Дал, протежето на Ердоган. Капон е американско протеже, подобно на Паси, Агов, Малинов. Тези не са българи.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент