13:55 ч.

14.02.17

1 мин.

0

0

0

В МОСВ няма нарушения на обществените поръчки

от редактор Росана Манева |

В МОСВ няма нарушения на обществените поръчки
Снимка: БГНЕС

В МОСВ е извършен вътрешен одит за проведените обществени поръчки от средата на 2016 г. до този момент и не са забелязани нарушения. Това заяви служебният министър на околната среда и водите Ирина Костова на пресконференция, съобщава БГНЕС.


„Не са констатирани нарушения и от външен одит. По отношение на обществените поръчки направихме преглед какви обществени поръчки имаме, без които обаче МОСВ не може да съществува и са подписани, като поръчки за поддръжка на асансьори, пощенски услуги", обясни още Костова.


Служебният екоминистър представи екипа си, ресорите на заместник-министрите и основните задачи в управлението. Тя ще има трима зам.-министри. Зам.-министър Красимир Живков, който е от предишния кабинет на Ивелина Василева, ще отговаря за дирекция за отпадъци и дирекция за опазване на почвите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент