15:35 ч.

16.02.17

2 мин.

0

10

0

Уволнени губернатори скочиха на Герджиков

от редактор |

Уволнени губернатори скочиха на Герджиков

По-добре да си бе спестил мотивите, категорични са те


Приемаме решението да бъдем заменени, но не и мотивите, обявиха уволнени гурбернатори. Те дадоха пресконференция в централата на ГЕРБ. "Съгласен съм с решението на Министерския съвет. Ние сме хората, които прокарват политиките на правителството на месно ниво. При ново е нормално да има смяна. Не сме съгласни обаче с мотивите, че има сигнал за манипулиране на изборите. Можеше да няма мотиви, но това щеше да се сметне за политическа чистка. Нито един до сега не е освободен с такъв мотив. Трябва да се изчисти името на институцията", обяви Стоян Пасев, който бе начело на Варна.


"Не съм сърдит. Нямам и проблем, че съм сменен", допълни Димитър Иванов, който до скоро бе областен на Ямбол. "Никога до сега не е имало колебания към нас на изборите. Нима преди два месеца манипулирахме тези за президент? Приемам освобождаването си с гордо вдигната глава, но не и клеветите", продължи той.


"Не може така да се петни името на хората. Аз съм и преподавател в университет, трябва сега да се изправям пред студентите", кратък бе Пенчо Пенчев от Велико Търново. 


"Аз съм герой от втората серия на освободени, която бе свързана със св. Валентин и Трифон Зарезан. Приемам да бъда сменен, но не и така, както стана. Получихме на 14 февруари едно напомняне, че трябва да подадем молба за отпуск, ако ще се регистрираме за участие на изборите. Аз такава не съм подавал. На 15 февруари в 16,38 часа получих по електронна поща решение на МС, че съм осбоводен, защото съм подал молба за отпуск за участие в листа. Към тази дата в област Габрово няма регистрирана нито една листа. Няма как се сдобия и с копие от РИК. Защо използват лъжи? Без мотиви беше по-добре. И защо в 16,00 часа ме освобождават. До този момент съм правил плащания, провеждал съм събрания. Този ден брои ли се? Аз първи съм мандат областен. Имах честта да проведа само едни избори - за президент. Сега искам да питам те - манипулирани ли са?", заяви Николай Сираков от Габрово. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:46 · 17.02.2017
я па тия-събирайте си парашутите и дим да ви няма-гоуеми политици станаха-кому е нужна тази администрация-пари на вятъра-НОВА КОНСТИТУЦИЯ !!!!!!!!!!
Потребител · 10:05 · 17.02.2017
@Потребител П,ката ти майчина,шопска!!Хората ти казват,че не се борят за власт и че точно те са причината с нормалното си поведение фатмакът ви да дойде на власт!Но и фатмакът и всички червени свине,които бяхте избрани от матриалът ще си платите за гяволъците!Пак ще има рев,пак ще има виене,пак ще струпате полицията в столицата,пак ще има стачки и манифестации защото няма какво друго да се очаква от конекрадци и крадци на ДДС,трафиканти на дрога,фалшив алкохол,проститутки,горива и так дале.Затуй глупеете и злорадствате,но не дълго!
Потребител · 09:22 · 17.02.2017
Сега една проверка да им спретнат какви придобивки са имали за периода на управление и дали отговарят на дохода който са получавали. Така ще са начисто и няма да са обидени.
Потребител · 18:09 · 16.02.2017
Хайде стига вайкане, шум до небесата, че са сменени. Трябва от самото начало да си знаят, че освобождаването им при друго правителство ще се случи.
Потребител · 17:00 · 16.02.2017
Служебното правителство е назначено от две руски мекерета-Румката Фатмаков и Курнелия Гьонсурат Решетникови.Участват още и Дебелогъзата червена вицеСвиня и жена му на Румката-Садо-мазо Травестита.Социалист-комунистическия лайновоз скоро ще затъне в собствените си помиярщини!!!
Потребител · 18:30 · 16.02.2017
@Потребител ПОМИЯР. ШОРОШ КАТО ПУКНЕ ЧИЙ ЗАДНИК ЩЕ ЛИЖЕШ
Потребител · 16:53 · 16.02.2017
"Ние сме хората, които прокарват политиките на правителството на МЕСНО ниво. Копирано от standartnews.com" С винце ли го прокарвате ? Е,а на месТно ниво кой?
Потребител · 15:58 · 16.02.2017
Герберските кучета се разлаяха.И има защо.
Потребител · 15:57 · 16.02.2017
Колко са обидени.Отнеха им кокала и то точно преди изборите.Ами сега.Как ще манипулират изборите.ГЕРБ са в траур
Потребител · 15:56 · 16.02.2017
Лъжите и манипулациите на БСП се произвеждат и от техния нов служебен лъжец-министър председател. А бил неутрален, а?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент