Утре внасят подписката за оставката на Жаблянов

Утре внасят подписката за оставката на Жаблянов | StandartNews.com

Събрани са подписи от ГЕРБ и Обединени патриоти за оставката на зам.-председателя на Народното събрание Валери Жаблянов и утре те ще бъдат внесени в Народното събрание, заяви лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той коментира и днешната заявка от страна на депутата от БСП Елена Йончева да го съди. "В момента е най-важното е да се фокусираме върху българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Не очаквайте от мен да отговарям по заядлив начин. Който се чувства засегнат, нека си потърси правата в съда, заяви Цветанов.

По думите му БСП и президента Радев се стремят да провокират скандали. "Те са едно цяло. Целта им е да вървим към нещо друго, а не към пълноценно членство в Европейския съюз. От тази гледна точка не искам да участвам в такъв махленски дебат. Недопустимо е президентът да казва, че за една среща на Ердоган европейски лидери у нас, че ние само ще носим шербет. Ние гледаме напред и искаме да реализираме четиригодишен мандат заедно с Обединени патриоти, посочи Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай