12:20 ч.

07.03.18

1 мин.

0

3

0

Умуват промени в Наказателния кодекс заради доктора-убиец

от редактор |

Умуват промени в Наказателния кодекс заради доктора-убиец

Работна група ще предложи промени в текстовете за неизбежна отбрана, за да се намери най-добрият баланс за защита на личността и имуществото на гражданите. Това каза пред журналисти министърът на правосъдието Цецка Цачева във връзка с протестите на граждани с желание за промяна на законодателството относно правото на самозащита по повод ареста на д-р Иван Димитров от Пловдив.


„На мен и на министър Радев ни беше възложено от министър-председателя г-н Борисов да се преосмисли необходимостта, каквато според нас е налице, от прецизиране на текстовете за неизбежната отбрана, като се намери най-добрият баланс за защита на личността, на имуществото на гражданите, без това да води до действия, които биха накърнили други правови принципи и норми. Уточнихме се след обсъждане с неправителствени организации, с магистрати, с върховни съдии, с прокурори, с адвокати, както и с мнението на народни представители и граждани, в скорошен план работна група да предложи съответните промени в чл. 12 и следващите на Наказателния кодекс", каза още Цачева.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:37 · 08.03.2018
А и досега като работеха "къртовски" защо нищо в държавата не е наред ? Отговорът е много прост - защото всичката работа на народните избраници е брак - доказателството е че свестните хора не виждат бъдеще тук, нацията изчезва , дори и мигрантите от Афганистан ни смятаха за чумава територия и че по-добре е д а си куче в Германия отколкото човек в България ! Какво да добавим ?
l · 03:30 · 08.03.2018
nenendoktora ybiec kradeca e ybiec vlezal v doma my ,doktora si pi4 zastanal prd kradeca
Потребител · 15:05 · 07.03.2018
Ако всеки си беше свършил работата това нямаше да сеслучи
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент