Цветанов: С премиера Борисов си вярваме взаимно

Цветанов: С премиера Борисов си вярваме взаимно  | StandartNews.com

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви в ефира на бТВ, че "с премиера Бойко Борисов си вярваме взаимно. Вчера се чухме 4 пъти, онзи ден 6 пъти. Заедно сме от 2001 година. Атаките са срещу мен, тъй като аз градя структурите на партията. Има сценарии за моето дискредитиране."

"Убеден съм, че Веско Вучков никога не би предал когото и да било", каза още бившият вътрешен министър и добави, че Борисов винаги е твърдял, че промени по върховете на службите ще има, но моментът сега не бил подходящ.

По думите на Цветанов, след като Вучков е подал оставка, Борисов не е имал друг политически ход освен да поиска шефа на ДАНС и главния секретар да напуснат, тъй като в обществото се правели внушения за задкулисие с ДПС.

Цветанов сподели, че е казал на Румяна Бъчварова, че ще ѝ бъде много трудно и отговорно като вътрешен министър и че това не е привилегия. "Който е бил вътрешен министър, може да сподели какви неприятности и несгоди има този пост".

"Не смятам, че в България може да бъде осъден един невинен човек. Аз съм сериозен оптимист и се чувствам доста добре", каза Цветанов за делата, които се водят срещу него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай