12:05 ч.

11.11.17

3 мин.

0

25

0

Цветанов: Призивът ми към президента е да подкрепи централния нападател в момента - Бойко Борисов

от редактор |

Цветанов: Призивът ми към президента е да подкрепи централния нападател в момента - Бойко Борисов

Той може и знае как да постига съответните резултати в интерес на държавата, каза зам.-председателят на ГЕРБ в Ловеч


Моят призив към президента и към всички представители на опозицията, защото парламентарното мнозинство го прави, нека да подкрепяме централния нападател Бойко Борисов. Защото видяхме, че той може и знае как да постига съответните резултати в интерес на държавата. Това коментира пред журналисти в Ловеч зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов.


"Интервюто на президента Румен Радев пред БНТ нямаше абсолютно нищо, което да показва основното за президентската институция – обединение на нацията и човек, който да олицетворява нацията като обединител. Това, което ми направи впечатление в това интервю е, че първо въобще не се говореше за европредседателството, за приоритетите, за Западните Балкани, за успехите, които се постигнат днес от страната ни във връзка с европейсктие фондове, които продължават да решават много от важните, наболели проблеми на българското общество. Самият факт, че само преди два дни след срещата, която направи премиерът Борисов в Брюксел, вие видяхте, че 739 млн. лв. за автомагистрала „Струма" вече са факт и парите са преведени. Правим всичко възможно да бъдем лидери в Балканския регион и това нещо не го видях да бъде отчетено от президента като най-високата представителна функция в държавата", коментира Цветанов и уточни, че може би го отдава повече на завист от това, което прави Борисов и това, че всъщност президентът не се чувства комфортно и търси умишлен сблъсък за всичко, което е говорил вчера в интервюто си.


"Наблюдавайте внимателно интервюто и ще видите, че няма изречение, в което да не търси институционален сблъсък с парламента. Това е недопустимо. Както нашият премиер и лидер на партията е казал, по-добре да не го коментираме, защото това определено е умисъл в действията, които цели президентът. Държавният глава говори за истината. Да, истината е най-важното, което трябва да има за развитието на една държава и да си припомняме всички исторически факти защо страната ни се намира днес в това състояние. Когато говорим за истината, той сложи един акцент върху проверките, които са правени от служебния кабинет и то по-специално към ВМА", допълни Цветанов. Според него това е било произнасяне на обвинение, а всъщност има компетентни органи, които да го направят – българската прокуратура.


"Когато казва, че ще се бори за истината, анкетната комисия, която беше за самолетите, беше точно, за да излезе истината. Явно истината го заболя много, защото лобистките интереси излязоха на преден план. Не бих обвинявал никой, но бяхме длъжни като народни представители да направим анкетна комисия, която да покаже истината и несъстоятелната теза за това да отстраниш един от участниците. Виждаме, че президентът, отклонявайки се от дневния ред, от предизвикателството, което има пред страната ни като европредседателството, той говори за съвсем други теми, които не прилягат на един президент", подчерта Цветанов. По думите му Румен Радев трябва да бъде съпричастен. "И всички ние, политиците да подкрепяме централния нападател в момента – Бойко Борисов. Защото виждаме какво е признанието към премиера Борисов, неговата активна роля в международен план, което определено легитимира много по-добре страната ни в ЕС и извън него", каза още Цветан Цветанов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:00 · 12.11.2017
Радев е Герберско мекере,което се прави на бунтар,какъвто не е!!!!Фуражкаджията е част от статуквото и се прави на циркаджия за пред народа!
Потребител · 21:52 · 12.11.2017
@Потребител А Цвъки се прави на какъвто е проЗт лъжлив ФИЗКУЛТУРНИК !!!
Потребител · 17:33 · 12.11.2017
Шапкара Радев е една политическа марионетка,която лицемерничи пред народа.Този прост и ограничен фуражкаджия е купен от задкулисието и играе двойна игра като се възползва от служебното си положение.
Потребител · 19:10 · 12.11.2017
@Потребител Да ти СЕРА в устата малоумник ГЕРБЕРСКИ !
Потребител · 19:55 · 12.11.2017
@Потребител Марионетката ви Радев е един клоун с костюм и вратовръзка като всички политици от статуквото.Плямпа врели-некипели както си иска за да замете лицемерната си натура и да си изкара горе-долу спокойно мандата на политическа изтривалка.
Потребител · 16:46 · 12.11.2017
Взел да дава акъл,вместо да е в затвора,ако имаше истинска съдебна система.Цялата крадлива гърбава пасмина не може да се сравнява и с малкото пръстче на генерал Радев-един достоен българин и патриот.
Потребител · 17:30 · 12.11.2017
@Потребител Радев заедно със всички други политици са част от нео-либералната продажна и грабителска клика,която си играе играта за пред хората, а всъщност си гледа лобисткия интерес да се задържи във властта и да измъкне от нея максимални облаги докато е там.
Потребител · 11:21 · 12.11.2017
Schofiorskia komunisti4.sin zezo podgasnika na drugarja boiko baschta mu besche pidgasnik na gener.schopov gadnia jivkovist kakavto badchtata takav i suna oschte li na gimnadtika jena mu e v dans schuribadjenavdchtinata na bkp gerb
Потребител · 09:00 · 12.11.2017
Вземете нови f-16 и затворете устата на Шапкара.Ф-16 са най-удачния вариант за България.Този доказан изтребител дори по много показатели превъзхожда новия ф-35.
Потребител · 19:11 · 12.11.2017
@Потребител Ти да не си КОМБАЙНЕР, много разбираш самолетите ...
Диси · 08:16 · 12.11.2017
Президентът е най-доброто, което някога сме имали в политиката. А премиерът освен, че е прост и неграмотен, е алчен и корумпиран. В Брюксел им и все тая, стига да им ходи по свирката
Потребител · 04:12 · 12.11.2017
моя призив е да си в затвора а не да редиш президента да е в хора на прославата
Потребител · 19:35 · 11.11.2017
През 1989 външния държавен дълг на България е 10 миларда долара,търгожския дефицит е 1.3 миларда долара, държавния дефицит е 1.5 %, през 1992 ВД дълг е 12.2 миларда долара. Сегашното Икономическо положение на страната е съпоствавимо с 1989 г , но не и и преди 1985 когато започват да вземат външни държавни заеми, които изчезват в сметките на държавна сигурност извън страната.
Потребител · 21:06 · 11.11.2017
@Потребител Цвъки, това не е физкултурния салон да ЛЪЖЕШ ..
Физическото е за компенсация на ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО натоварване, таке че МОЛЯ не СВЕТВАЙ народа ...
Потребител · 22:57 · 11.11.2017
@Потребител Значи такива светльовци като теб знаят всичко, а Международния Валутен Фонд,Международната Банка за Развите и Кредиторите банки на България не знаят нищо колко са дълговете на България, през 1989 както и сега.Може да лъжете на които Българин иска да ви вярва,лъжите ви не вървят извън България, както и никой нямв вяра в способностите Българските държавни служители,съдии, полицаи, и тоталната липса на търсене на отговорност за кражби и корупция.
Потребител · 19:16 · 12.11.2017
@Потребител ЕЛЕМЕНТАРНО е ртези цифри сочеха дори правителствата на СДС ...
Имам все още силна памет и не вярвам на никого. Що се касае до Цвъки той е ДОКАЗАН НАГЛЕЦ и лъжец !
Ти да не си братовчед на Дянков, който под диктата на МВФ беше готов да умори българите от глад но да се ДОКАРА пред МВФ по ИКОНОМИИ и "ръст" на икономиката !
Потребител · 06:52 · 13.11.2017
@Потребител Не е необходимо Дянков да умори българите от глад.Българите от мързел сами ще се уморят,като свършат тия които работят и ги хранят. Ще останат само крадците и другите лешояди които могат само да крадът но работа не подхващат.Ще се изядът един друг.
Потребител · 14:40 · 11.11.2017
Дежурните комунета отново коментират!!!Вие най-малко имате право да коментирате!Помним зимите на Луканов и Виденов,помним 14 милиарда външен дълг,неизмерим вътрешен дълг,купони за захар,олио,изнесено зърно,фалирали банки и кредитни милионери от червената върхушка!
Потребител · 18:31 · 11.11.2017
@Потребител Хахаха помниш ти ама като ти отърва !
Бай Тошо 4 милиарда ДЪЛГ
Баж ХОЙ 16 МИЛИАЕДА бе тъпак
Потребител · 23:00 · 11.11.2017
@Потребител 3 Милярда долара дълг 1985 г
Потребител · 22:36 · 12.11.2017
@Потребител О свещена простота-особенакато е болшевишка!
Потребител · 12:58 · 11.11.2017
Хубаво ама централният нападател вкарва автоголове. Спря белене а южен поток стана -турски. Взе повече от 17 милиарда кредит и на никого не стана ясно къде са парите. Плаща за ограда на границата с турция като за бетон а слага тел. Всяка година се раждат все по малко българлчета. Централният нападател е вреден и трябва да се смени. Проблема е че няма с кого
Потребител · 12:58 · 11.11.2017
@Потребител АА.Забравих и за милиардите за стиропор. Там нападателя направо се осра
Потребител · 12:37 · 11.11.2017
Тоя Цвинокиьо пощуря !!! Не можело да се иска вот на недоверие, трябвало да се подкрепя централния нападател Тиквонии!!! Алоу, Буда Бухалков не е бай Тошо. Събуди се! Струиника Сицилиански ставаше за централен нападател, но откакто корема му започна самостоятелна кариера, е добре да се прехвърли в сумото !!! Точно по ВИФаджийски - Другарят председател-център нападател !!!
Потребител · 12:25 · 11.11.2017
Цвъки Цвъкииииииииииии ти ли ще даваш акъл на Радев ...
Това да не е Роско ЧЕХЛЮТО ...
След като ТОТАЛНО се провали да ПРОБУТАШ Ф16 - ТРЕТА употреба сега измисли Ф-18 ...
НАГЪЛ СИ ТИ НАГЪЛ сам си сложи този ЕТИКЕТ !
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент