14:15 ч.

10.09.18

1 мин.

0

6

0

Цветанов обсъди Брекзит с посланика на Великобритания Ема Хопкинс

от редактори |

Цветанов обсъди Брекзит с посланика на Великобритания Ема Хопкинс

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с посланика на Кралство Великобритания в България Н.Пр. Ема Хопкинс.


Разговорът между двамата бе съсредоточен върху последствията от Брекзит в сектор „Сигурност". Цветан Цветанов и Ема Хопкинс се обединиха около позицията, че трябва да се намери начин да се запази оперативният капацитет на сътрудничеството на държавите-членки на ЕС с Великобритания, за да се гарантира сигурността на европейските граждани.


Цветан Цветанов, който е и председател на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред, подчерта, че изграденото доверие и ефективни механизми на двустранно сътрудничество между двете страни ще допринесат значително за устойчивото и последователно развитие на стратегическото партньорство помежду им и след излизането на Великобритания от ЕС.


В рамките на срещата посланик Хопкинс информира Цветан Цветанов и за последния развой на преговорите по Брекзит и го запозна с резултатите от детайлното разследване по случая „Скрипал".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

росен редакция · 11:43 · 12.09.2018
Аз ще стана така,сбърках
поп Росен · 11:42 · 12.09.2018
Вече ще станат като руските и гръцки попове,на всяка служба ще ика изповеди за скандалните ми хора с шок и ножка,за да ми е по добре вкъщи и пътешествията ми по приятни.
Потребител · 22:00 · 10.09.2018
И тоя ТЪПАК Цв. Цв. - мозъчния тръст на БГ - Молещия се на ЗАКУСКИ в САЩ ... Ще обсъжда ...
Господ да пази България !
Потребител · 19:33 · 10.09.2018
Муууууууу изказа сe цвъки на краварски само толкова знаe
Потребител · 18:52 · 10.09.2018
Какво зависи от тeб бe малоумник?На какъв eзик обсъди?
Потребител · 18:34 · 10.09.2018
Ot toq pypesch typi pyk kakvo zavisi?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент