11:45 ч.

30.09.17

2 мин.

0

9

0

Цветанов обеща: До Нова година цяла България ще усети икономическия растеж

от редактор |

Цветанов обеща: До Нова година цяла България ще усети икономическия растеж

Правителството работи за увеличение на заплатите и на военните, и на полицаите, както и за ръст на доходите в други секторни политики. Целта ни е икономическият растеж, който постигаме в национален план и очакваме да достигне 3,9 % в края на 2017 година, да се усети във всеки регион. Това заяви Цветан Цветанов, заместник-председател на ГЕРБ и председател на ПГ на партията на изнесена работна среща на областното ръководство на ГЕРБ-Силистра,организирана във Варна.


"С увеличението на доходите за учители и пенсионери и с Програмата за родителите на деца до 5 години, които искат преждевременно да се върнат на работа, в бюджета за следващата година ще бъдат заделени допълнително 530 милиона лева, без да се увеличава дефицита", допълни Цветанов.


След анализ на изборните резултати Цветанов даде висока оценка на работата на областната организация на ГЕРБ в Силистра. "Още отсега започваме активна подготовка за местните избори", обяви Цветанов, като изрази надежда, че с победен резултат партията ще се поздрави и в Ситово, и в Главиница.


Представителите на структурата на ГЕРБ-Силистра поставиха пред Цветанов проблема за тировете, които преминават през града, за да стигнат до митницата. Причината е липсата на подходяща инфраструктура на 7 километра от румънска страна.


Цветанов се ангажира въпросът да бъде поставен и да се намери решение на предстоящото заседание на правителствата на България и Румъния, което ще се състои във Варна.


В рамките на срещата бяха коментирани усилията на правителството за привличане на инвестиции и проблемът, който работодатели срещат с намирането на работна ръка с адекватни на търсенето умения.


Цветанов се ангажира в края на идния месец да посети общини от Силистренска област. "През последните месеци съм провел срещи в много райони на страната. Винаги сме били близо до хората и ще продължим да работим така", каза още Цветан Цветанов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:45 · 30.09.2017
Няма ли унищожаване на престъпноста , прилагане на законите,работеща държавна администрация , ранопоставеност за работа и бизнес , инвестиции няма да има и способните и работлижите ще напускат България.
Потребител · 20:08 · 30.09.2017
Защо само се коментира "" болшевизъм , червени и т.н.
То е много просто тези които ги коментират са също червени . В развитието на България никога не е имало други . Срещу историята никой не може да върви . Така че стига сте плюли а просто се огледайте в огледалото . Първо ще видиш чавдарче после пионерче , комсомолче
Верно след това има ОФ и партия . Огледа ли се хубаво . Не казвай че не си се харесвал . И престани да лаеш защото всички там в правителството са същите . Чудеса не очаквай
Потребител · 14:18 · 30.09.2017
Болшeвишкитe балхи плазнаха,само опозоциа за вас,това сe нарича гладолeчeниe,повиарваитe,това e начина да сe вталитe!От тук нататак само фeисконтрол за вас,амно много стe нeлицeприатни,освeн крадливи!
Потребител · 16:52 · 30.09.2017
@Потребител Няма толкова нагли хора като тези които ни управляват в момента. Но щом простия народ си ги е избрал да си им търпи простотийте!
Потребител · 14:14 · 30.09.2017
Ако виe e доскучало за мраснитe и нагли комунисти и крадливитe ДПС eничари,даитe да ги катурним ГЕРБ,да назначим свиниата Пeeвски за шeф на ДАНС и eдна,двe години да го ударим на бeзпамeтeн гулиаи!Да си харeсамe ниакоиа банка,да гeпим каквото можe и послe пак ГЕРБ!
С кого,питам аз,чeрвeнитe кхмeри щe управлиават,можe би Рeшeтников,които дупи пачата Курнeлиа,щe рeши!
Потребител · 12:50 · 30.09.2017
България няма да го усети ама тоя боклук със сигорност го е усетил с поредния закупен апартамент
Потребител · 12:26 · 30.09.2017
!!! Съдебна система – хаос, Здравеопазване – хаос, Образование – хаос, Икономика – хаос, Външна политика – хаос, Вътрешна сигурност – хаос, Престъпност – организирана, На мода излезе суджука, като метод за партийно финансиране!!! Суджуци – има !!! Ефект на Дънинг-Крюгер, който сведен до проста формулировка, звучи така: Простите и нахалните не могат да разберат, че са прости и нахални."!!!
Потребител · 12:26 · 30.09.2017
Страхотна „розова новина“ за ПОПУЛАЦИЯТА, ОТ МАТ‘РЯЛА В КОЛОНИЯТА БУЛГАРИСТАН !!!! Ето от къде ще дойдат парите за 820 хил. булгаристански пенсионери !!! МАТ‘РЯЛА, да излиза по улиците и да празнува, невиждано вдигане на стандарта на живот!!!
Потребител · 11:52 · 30.09.2017
DA NE BI DA SI KUPISH OSHTE 10 APARTAMENTA, PEDERAST GROZEN I PLESHIV??
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент