Цветанов: Корнелия не иска да имаме антикорупционно законодателство

Цветанов: Корнелия не иска да имаме антикорупционно законодателство | StandartNews.com

Както Корнелия Нинова искаше да ми отнеме думата, така искаше и да отнеме възможността да имаме законодателство, което да бори корупцията, а корупцията беше най-висока по времето на БСП. Това заяви от парламентарната трибуна народният представител и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на дебатите за вота на недоверие.

Цветанов се обърна към БСП, които са инициатори на вота, с думите: „Когато вие управлявахте, кредитният рейтинг беше нисък, а когато България се управлява от ГЕРБ, в момента с „Обединени патриоти", ние вече имаме положителна перспектива. Това са икономически показатели, които кореспондират с политиките и нивото на корупция, за което вие говорите". „Мога да ви кажа едно – не ви прави чест да излизате от тази трибуна и да говорите лъжи", добави той.

„На Пленум на БСП преди само два дни, те бяха написали пет точки, с които ще се сезират прокуратурата. Стигнаха до там, че с една от точките, едва ли не, да ме направят съпричастни към „Наглите". Тези, които за две години и половина имаше 13 отвличания, които бяха доказани. 2 убийства и всичко това, беше във вашия управленски мандат. Стигнахте до там, че това да се мъчите да ми го припишете. Днес за пореден път казахте, че съм бил шофьор, аз нямам професионална книжка и никога не съм бил", каза още Цветанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай