Цветанов: Изберете №17, за да продължи стабилността

Цветанов: Изберете №17, за да продължи стабилността  | StandartNews.com

Цветан Цветанов в Тетевен: Изберете номер 17 в бюлетината, за да продължи стабилността в България

Резултатът от президентските избори ще е атестат за това дали българските граждани подкрепят това, което правят правителството на Бойко Борисов и успешните кметове на ГЕРБ в страната. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Тетевен.
„Виждате как Тетевен се преобрази за една година. В града се реализират проекти, променя се градската среда.

Кметът Мадлена Бояджиева подготвя осъществяването на още много проекти. Промяната дойде в Тетевен с избирането на Мадлена, на която вие гласувахте доверие през 2015 година. Ако искаме стабилността да продължи, трябва да изберем Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и за вицепрезидент на България. Още следващата година правителството на Бойко Борисов, благодарение на повечето приходи, ще отпусне още 1 млрд. за продължаване на Националната програма за енергийна ефективност и ще увеличи средствата за образование с 223 милиона лева", обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ припомни как е изглеждала страна при управлението на БСП и ДПС с премиер Пламен Орешарски – неработещи институции, спрени еврофондове, ощетени общини и граждани. „От вчера старата коалиция БСП-ДПС е възобновена. Ние обаче ще се противопоставим на агресията им като протягаме ръка към българските граждани и им предлагаме заедно да работим за развитието на регионите", каза Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ сподели с хората, че познава Цецка Цачева от десет години и тя не се е променила по никакъв начин. „Г-жа Цачева остана земен човек, горд представител на Северозападна България, който милее за родния си край и работи всеотдайно за решаването на всеки един проблем на всички български граждани", подчерта Цветанов. Той призова жителите на Тетевен да изберат номер 17 в бюлетината, за да продължи стабилността в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай