Цветанов: БСП никога няма да е политическа сила с ясна визия

Цветанов: БСП никога няма да е политическа сила с ясна визия | StandartNews.com

БСП никога няма да бъде политическа сила с ясна визия и последователни действия. Това заяви от парламентарната група председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време да дебатите по предложението на БСП за провеждане на референдум за Истанбулската конвенция.

„Хубаво е, че БСП повдигнаха отново темата за Истанбулската конвенция, защото българското общество е свидетел на това двойно лице и двойни стандарти, които прилага БСП", заяви Цветанов. По думите му симпатизанти на БСП дори са провеждали различни инициативи и са организирали подписка в подкрепа на Истанбулската конвенция.

„Колеги от БСП, какво става? Защо се получава това разминаване от това, което говорихте досега и това, което правите от 15 декември насам? Каква е тази промяна?", попита Цветанов от парламентарната трибуна и цитира публикация от вестник "Дума" от 13 декември 2017 г., в която пише, че депутати от БСП ще инициират приемането на този документ.

По думите му дори има парламентарен въпрос от депутат от БСП към министъра на правосъдието Цецка Цачева защо се бави ратификацията на документа. „Не е ли лицемерие? Много е лесно да се заиграем със страховете на хората. Много лесно е да видите къде е вълната и да се закачите. В това отношение сте номер едно", обърна се Цветанов към БСП.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай