Цачева: Ще гарантираме стабилността на държавата

Цачева: Ще гарантираме стабилността на държавата | StandartNews.com

Цецка Цачева в Борово: Гласувайте ни доверие, за да гарантираме стабилността на държавата

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Мария Габриел представители на ГЕРБ в област Русе откриха многофункционален младежки спортен център в Борово. Спортният център ще носи името на олимпийския шампион на дълъг скок Христо Марков, роден в Борово. Центърът ще разполага със зала за фитнес, карате и танци.

Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева призова жителите на Борово за подкрепа, за да може България да продължи в правилната посока на развитие. „Искаме доверието ви, за да продължат да работят държавните институции в интерес на всички български граждани, да се откриват нови площади, детски и спортни заведения, да растат доходите ни, да имаме по-успешна икономка. За да продължим да работим в интерес на всички български граждани, имаме нужда да запазим стабилността в държавата, която има в момента. Ако ни подкрепите с номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември, ще дадете гласа си за президент и вицепрезидент, които ще работят за единна, образована, сплотена нация", подчерта Цачева. Тя заяви, че като президент ще отстоява интересите на България като член на ЕС и НАТО. „С вицеадмирал Пламен Манушев ще работим за развитието и на малките населени места, за да остават децата ни тук. Това е постижимо и ще се гарантира от стабилното правителство, от работата на премиера на Бойко Борисов. Ще връщаме доверието, което ни гласувате, всеки ден от мандата си като президент и вицепрезидент", каза още Цецка Цачева.

„Можем да продължим да изпълняваме ангажиментите, които поемаме към хората като управляващи, но се нуждаем от подкрепата на всички български граждани. За да продължи да има стабилно правителство с премиер Бойко Борисов, да има устойчивост, предвидимост, да продължават да се осигуряват средства за българските общини и да се реализират европейски програми", заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му, Цецка Цачева е доказала, че има необходимата функционална компетентност да бъде първата жена президент на България. „Цецка Цачева е знаеща, можеща и справедлива.

Като президент тя ще бъде гарант за политиката на правителството за създаване на по-добра среда за активен живот и спорт на младите хора в цялата страна", подчерта Цветанов.
Преди откриването на младежкия център те посетиха Центъра за рехабилитация и социална интеграция „Детелина" в Борово по повод Денят на българския лекар. Директорът на Центъра връчи на Цецка Цачева икона на „Свети Иван Рилски" с пожелание да бъде истински обединител на нацията като президент на България. „Не трябва никога да забравяме грижата за възрастните хора в страната", заяви Цачева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай