Цачева иска равни условия за бизнеса

Цачева иска равни условия за бизнеса | StandartNews.com

Ще работим, за да няма кризи, се зарече и вицеадмирал Пламен Манушев

Равни условия за бизнеса у нас и възможност за развитие както на големите, така и на малките и средните компании. Такъв приоритет си е записала кандидатът за президент от ГЕРБ Цецка Цачева. Мотивът й, че един от най-важните фактори за развитие на бизнеса е политическата стабилност.

„Трябва да има и справедлива и работеща съдебна система", призна Цачева на среща с представители на бизнеса в Казанлък. Кандидатпрезидентската двойка на управляващата партия – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев отделиха вчерашния си ден на обиколки и срещи в Област Стара Загора. Пред бизнеса Цачева разкри, че винаги е чувала от чуждестранни представители нуждата от законови гаранции при търговските спорове, както и от ясни правила при подобен съдебен процес.

„Това е важно за инвеститорите. Като президент ще настоявам за продължаване на съдебната реформа, защото това е важно както за българските граждани, така и за инвеститорите", се зарече Цачева. Да отстоява интересите на обществото, се зарече на среща с жителите на Мъглиж Цачева. „Това, че по време на кампанията ще обиколим над 200 населени места, е доказателство, че диалогът с гражданите ще лежи в основата на всички решения, които взимаме", отбеляза тя. И обеща диалогът с хората да лежи в основата на всички решения, които ще взема, ако влезе на „Дондуков 2". „Ние ще направим така, че да няма кризи, страната да се развива, да продължават да се разработват политики в интерес на гражданите и да вървим стабилно напред", убеден и кандидатът за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай