Трайков увери, че може да казва "не"

Трайков увери, че  може да казва "не" | StandartNews.com

Хора, имайте кураж, опитайте, гласувайте за мен. С този призив излезе вчера вероятният бъдещ кандидат за президент на РБ Трайчо Трайков. Пред Нова тв пък той увери, че е важно държавният глава да може да казва "не" на всеки и той ще се справи с това. "Имам подкрепата на всички в блока, иронията на Божидар Лукарски не е била разбрана", допълни Трайков по повод изявлението на лидера на СДС, че партията му е против неговата номинация.

"Реакцията на Лукарски е опит кандидатурата на моя приятел Трайчо да бъде разказана като опозиционна. Това не може да стане, РБ е част от управлението", коментира здравният министър Петър Москов пред "Стандарт". Лидерите на ДБГ и БЗНС също направиха опит да уталожат гнева на Лукарски. "Понякога консенсусът изисква в името на общото някой да направи крачка назад, за да можем всички да направим крачки напред", посъветва го Кунева.

"Трайков има голям потенциал, дали е избираем, зависи от всички нас", допълни военният министър Николай Ненчев. Засега обаче Лукарски не само не отстъпва, но и контраатакува. В ново интервю пред сайта "Блиц" той предупреди, че има опасност РБ да се разпадне и обяви, че колегите му в парламента са за бой, защото търпят "номерата на Радан".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай