Столетницата иска да се труди през август, ГЕРБ я пазят да не получи инфаркт

Столетницата иска да се труди през август, ГЕРБ я пазят да не получи инфаркт | StandartNews.com

Поредни искри прехвърчат в пленарната зала между БСП и ГЕРБ, този път по повод искането на левицата за прекратяване на депутатската ваканция през август, за да се приемат законовите промени за децата с увреждания.

Заради страстите на червените Тома Биков се притесни: "Една столетна партия не бива да подскача, защото може да получи инфаркт. Една столетница може да се окаже, че е болна, дементно болна".

Стига с тази една палатка, скочи Рашидов, като се възпротиви от политизирането на проблема на тези хора и даде за пример, че вдигането на шум не върши работа, а реалната помощ, като разкри, че е продал картина, за да помогне на онкоболно дете.

Всяко кихване за вас е повод за оставка, възмути се депутатът от ГЕРБ.

Тутакси соцлидерката го захапа, че казал, "стига с тази една палатка".

Палатката не е една, палатките са много и тези майки няма да се махнат, защото става дума за живота на децата им, опонира му Корнелия Нинова.

Нинова прикани депутатите от мнозинството да излязат 10 метра напред зад стените на НС и да отидат при жените. И добави към скандалните реплики, казани от премиера и депутати от ГЕРБ, нови.

Към думите "Да ми се махат от главата" и "Стига с тази една палатка" можем да добавим: "Ами, ще живеете със 138 лв., ако спрете да пушите, реплика на депутат от ГЕРБ към човек с един крак. Това не само, че е популизъм, но е бездушие", извика тя. Опровергайте усещането на хората колко сме лоши и корумпирани, призова соцлидерката управляващите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай