Старозагорските войводи искат общ патриотичен фронт

Старозагорските войводи искат общ патриотичен фронт | StandartNews.com

Стара Загора. Подкрепяме напълно предложението на националното ръководство на ВМРО-ВНД за създаването на общ патриотичен фронт с Националния фронт за спасение на България. Това се оказва в официална декларация на областното ръководство на войводите в Града на липите.

Според областния актив влизането в такава коалиция ще отговори на очакванията на членовете и симпатизантите на ВМРО и ще реализира по-адекватно вижданията на партията за управленските политики на държавата. „Мястото ни в такъв политически съюз е естествено и идейно обосновано, в тази конфигурация най-старата патриотична формация- ВМРО, ще има по- голяма възможност да отстоява своите патриотични идеали, смятат старозагорските войводи.

Те припомнят, че на областно ниво ВМРО-БНД и НФСБ вече имали близки политически виждания, както и реализирани вече няколко общи инициативи и това щяло да бъде залог за успех в предстоящата предизборна кампания.
Тази своя позиция, представителите на ВМРО-БНД от област Старозагорска област щели да отстояват и на предстоящото заседание на организационния съвет, на който щяло да бъде взето решение за коалиционната политика на партията на предстоящите предсрочни парламентарни избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай