Станишев с рамо за Миков

Станишев с рамо за Миков | StandartNews.com

Социалистите със семинар за перспективата на лявото

Президентът на ПЕС Сергей Станишев организира тридневен семинар под егидата на европейските социалисти за актива на БСП. Този уикенд в Пловдив Станишев ще държи реч пред депутати-социалисти, евродепутатите на левицата у нас, членовете на Изпълнителното бюро, областните председатели и кметовете-социалисти. В семинара ще вземат участие и коалиционните партньори на БСП, както и широкото ръководство на червената младежка структура.

Семинарът е под надслов „Предизвикателствата пред лявото и България през 2015 г." и ще бъде открит от Станишев. А веднага след него пред соцактива ще говори и председателят на БСП Михаил Миков.

Това е първото мащабно мероприятие на социалистите у нас за 2015 година, на което в разширен формат червените ще зададат тон за политиките на правене на местните избори. Станишев ще направи пред своите анализ на предизвикателствата пред лявото в Европа и в България, а председателят Миков ще представи пред участниците на семинара перспективите пред БСП. В семинара на ПЕС и БСП ще се включат и представители на сродните леви партии, членове на ПЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай