Станишев поиска прошка от другарите

Станишев поиска прошка от другарите | StandartNews.com

София. Президентът на ПЕС и български евродепутат Сергей Станишев поиска прошка от съпартийците си в БСП. В пространно изявление във Facebook той ги нарича "моето голямо семейство".

"С много от вас сме преживели възходи и падения. Плакали сме от радост и от болка. Споделяли сме чувства и спомени. Заради това искам в навечерието на Коледа да ви благодаря, да ви поискам прошка, да ви простя и да ви пожелая много здраве и лично щастие", пише соцлидерът. И пожелава победи и единство на БСП през новата година.

"Боли ме, когато чета и слушам междуличностни нападки или упреци към партията. Само заедно можем да минем през всички предизвикателства", казва още Станишев. Соцлидерът посочва отминаващата година като трудна за него. "Взех трудни решения, но категорично мога да кажа, че БСП е и продължава да бъде моя кауза", пише той и заявява подкрепата си за ръководството на партията и местните структури. "Смятам, че предстоящите местни избори са решаваща битка, в която БСП трябва да влезе в добра кондиция и да излезе победител!", завършва той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай