Слави учредява партия "Има такава държава"

Слави учредява партия "Има такава държава" | StandartNews.com

Водещият Слави Трифонов ще анонсира старта но нова политическа партия утре. За това намекват близки на шоумена. Те издават, че тя ще се казва "Има такава държава". Това беше слоганът и на последния му концерт в "Арена Армеец". Присъствали на него съобщават, че е нямало ярки политически послания, но за сметка на това е имало много патриотични нотки.

Създаването й най-вероятно ще бъде обявено в кино "Люмиер", кодето до момента Трифонов прави всичките си важни съобщение.

За събитието съобщават купища листовки, раздавани из столицата. Листовките са направени от поддръжници на Слави, които са регистрирали и сайт "За Слави". От него те призовават шоумена да поведе национален протест, зад който да застанат всички недоволни от системата.

"Слави, искаме да оглавиш недоволството и да ни поведеш - ясно и категорично!.. Искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто си ти!... През есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти! Защото България има нужда от теб!" - пишат поддръжниците му, които само за няколко дни са събрали почти 200 000 харесвания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай