Сидеров: Законът за корупция е натиск отвън

Нямаме нужда от това, ако институциите си вършат работата, допълни лидерът на "Атака"

Сидеров: Законът за корупция е натиск отвън | StandartNews.com

Имаме критичен поглед към закона за корупцията. Този закон се движеше от Кунева в предното правителство. Трябва да се прегледа още. Главният прокурор изрази моите опасения. Аз приемам това, което се случва като натиск отвън. Според мен и нашата група трябва да се прегледат още, коментира Волен Сидеров в  bTV.

Ако всички институции си вършат работата няма нужда от тези неща. Ние обичаме да се самобичуваме, но всъщност определено не сме на челните позиции, има много по-корумпирани държави. Ако нашата парламентарна група гласува закона, то ще е като коалиционни партньори на ГЕРБ и ако се променят определени точки, каза още Сидеров.

ДПС не спират да повтарят, че не е уместно в управлението да има националистическа партия. Има и други държави в ЕС, които се управляват от националистическа партия, твърди той.

Много имам да говоря с Валери Симеонов, но категорично той не е отправял заплахи. Това, което се случва в момента е заговор срещу патриотичното обединение, което се обособява като партия. Той е човек на действието, а като искаш да свършиш нещо, задължително разбутваш нечии интереси. Всеки , който клати лодката трябва да знае, че лодката може да се обърне, категоричен е Сидеров по повод случващото се с Валери Симеонов през последните дни.

Когато е нужно и трябва се виждаме с Борисов. А ние се виждаме и обсъждаме. Понякога заради обстоятелствата се разминаваме, но не е сериозно, завършва той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай