Сидеров: Ще обявят и Ботев, че ползвал език на омразата

Сидеров: Ще обявят и Ботев, че ползвал език на омразата | StandartNews.com

Не е вярно, че оградата по границата с Турция, може да се преминава лесно. Дупката, която показа Елена Йончева на снимка, вече е запълненаq  заяви лидерът на Атака Волен Сидеров по Нова телевизия. " Уважавам много Елена Йончева, познаваме се отдавна, но ми се струва, че в случая тя играе роля", продължи Сидеров. допълни той.

Целта е да се покажат лоши патриотите, затова Корнелия Нинова е поискала оставката на вицепремиера Валери Симеонов, а не на цялото правителство. Симеонов е по-лесна цел за опозицията, искат националистите да не бъдат легитимирани като управляваща партия по време на Председателството, твърди Сидеров.

Не е възможно днес да се появят нови нацисти, тези плашила, които се размахват за нов Хитлер, няма как да се случат, категоричен бе той.

Сидеров се обяви за премахването на санкциите срещу Русия, защото те пречат на всички европейски държави. Според него този въпрос ще бъде поставен по време на Председателството. Сидеров обясни, че санкциите срещу Русия са наложени заради интересите на Вашнгтон, а не заради Крим.

Знаете ли Христо Ботев какви цветисти изрази използва, ако сега ги прочетат от ДПС, ще ги обявят за език на омразата, коментира Сидеров поисканата оставка на депутата от Обединените патриоти Валентин Касабов. Той определи ДСП като „дървеници, които трябва да бъдат смачкани".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай