Сидеров се забърка в скандал на летище Варна

Сидеров се забърка в скандал на летище Варна | StandartNews.com

Варна. Лидерът на Атака Волен Сидеров се е забъркал в скандал на летище Варна. Между Сидеров, който е бил там със свои приближени, е възникнал конфликт с други лица, съобщи БГНЕС.

От летището потвърдиха за инцидента, но отказаха подробности.

„Групата на „Атака" се е състояла от шестима мъже и три жени, които пътували в самолета от София за Варна". Това заяви пред Нова телевизия Росица Пенкова, главен редактор на varnautre.bg. „В самолета г-н Сидеров разговарял на висок тон с жена, която пътувала във втора класа, докато той е бил в първа. Най-вероятно тя е била от неговата група, познавали са се. Разговорът се е провел на висок тон, а той започнал да вади документи. Доста шумно е обяснявал на жената вътрешнопартийни неща", обясни още тя по повод скандала лидера на "Атака".

Свидетели, които слезли от самолета и се качили на рейса, който кара пътниците до терминала, обяснили, че възмутен от поведението на депутата младеж нарекъл лидера на „Атака" простак. Това предизвикало гнева на Волен Сидеров и колегите му.

„Разказаха ни, че на репликата "простак", г-н Сидеров му скача", заяви Росица Пенкова.

Шофьорът на автобуса веднага го спрял от движение след като видял, че има скандал. Той натиснал аварийния бутон във возилото и на мястото веднага пристигнали служители по сигурността на летището в морската ни столица, пише Нова.

Очаква се лидерът на „Атака" да присъства във вторник на митинг срещу областния управител на Варна. Самият областен управител Иван Великов ще даде пресконференция в 11.00 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай