Сидеров: На коалиционен съвет ще поставя въпроса за санкциите срещу Унгария

Снимка: БГНЕС архив

Сидеров: На коалиционен съвет ще поставя въпроса за санкциите срещу Унгария | StandartNews.com

На първия коалиционен съвет, който имаме ще поставя въпроса за санкциите срещу Унгария. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на „Обединени патриоти" Волен Сидеров по повод внесено проекторешение от Атака и "Воля" за санкциите срещу Унгария.

„Партиите, които сега участват в либерален или социалистически алианси, ЕНП, ще претърпят преформиране. Консерватизмът, който сега взима връх в Европа, ще преформира самите алианси", обясни той.

„Ще видим ново управление на Европа - консервативно, патриотично, националистическо. Левите партии, които по принцип подкрепят джендър философията, разбиването на национални идентичности, ще претърпят неуспех. Прогнозирам, че те ще бъдат малцинство в следващия европарламент", посочи Сидеров.

„Бойко Борисов одобрява много от нещата, които Орбан прави, включително и за мигрантската политика", коментира той. „Доколкото разбирам не го подкрепя, че се затваря университет, който бил към Сорос и имал международни лицензи. Това явно предизвиква движение и натиск", поясни Волен Сидеров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай