Сидеров към журналисти: Хищници и лешояди

Протестът на Атака във Варна премина в шествие

Сидеров към журналисти: Хищници и лешояди | StandartNews.com

Варна. Лидерът на Атака Волен Сидеров половин час държа реч на импровизирана трибуна във Варна пред близо 300 негови привърженици. Той поиска оставката на областния управител на Варна Иван Великов, когото нарече национален предател за това, че върнал решението на ОБС за смяна турските имена на 215 местности.

Сидеров обиди медии, полиция, прокуратурата. С неговия скандал са се занимавали 8 прокурори, вместо да гонят бандитите. "Търсят се само сензации", каза той.

Волен Сидеров обвини медиите в некоректно отразяване на събитията, нарече ги „хищници", „лешояди", каза че „Господ ще ги накаже за некоректното отразяване" и каза: „Проклети да сте".

"Партия Атака организира редица мероприятия през следващите месеци", каза още Сидеров. Той разкри, че на 10 януари организира протест пред Американското посолство в София и призова прокуратурата да присъства, защото „явно се занимава с такива неща".

Протестът на Атака във Варна пък премина в шествие, като тръгна по центъра на града. Лидерът на Атака каза на полицаите да не го закачат, въпреки че няма разрешително за провеждане на шествие.

Протестът продължава, блокиран е бул. "Мария Луиза".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай