09:40 ч.

14.08.18

1 мин.

0

3

0

Румен Петков: През 2009 г. бяха уволнени хората, задържали Митьо Очите през 2007 г.

от редактор |

Румен Петков: През 2009 г. бяха уволнени хората, задържали Митьо Очите през 2007 г.

През 2007г. по времето, когато настоящият лидр на АБВ Румен Петков беше вътрешен министър, Димитър Желязков – Митьо Очите е задържан. Петков обясни в студиото на „Тази сутрин", че тогава всички 17 души от организирана престъпна група са били задържани и осъдени. Това беше една от най-успешните акции с достатъчно силни доказателства, подчерта Петков.


Лошото е, че хората, провели тази акция, бяха уволнени през 2009 г. и така беше даден знак, че посегналите на Митьо Очите и Будимир Куйович са вън от системата, коментира лидерът на АБВ.


По думите на Петков след това много години никой не се е занимавал с Димитър Желязков.


Той обяви още, че не познава задържания заедно с Очите в Истанбул общински съветник от БСП Бенчо Бенчев. Според него от БСП трябва да обяснят защо такъв човек е бил подкрепен от тях и защо е бил избран за зам.-председател на общинския съвет.


Румен Петков определи поведението на македонския премиер Зоран Заев като недопустимо и заяви, че той си позволява да лъже за факти, които са доказуеми. Той коментира, че Заев си приписва заслуги, за които няма особен принос.


Петков подчерта, че първото общо честване на Илинденско-Преображенското въстание е било по време, в което Георги Първанов беше президент. Петков каза още, че не е чул извинение от Заев, а прочел справка какви венци е купувал македонският премиер и къде ги е поднасял.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:55 · 16.08.2018
Фонтански , не се прави на луд за пенсия ! Всички ръководни кадри в полицията като ги уволнят или пенсионират правят охранителни фирми и пазят и обслужват престъпния свят , което говори какви са им били принципите и преди това докато са били на служба . А това е практика от 25-30 години, а ти беше шеф на МВР да не би да промени нещо ? Хайде стига с тази демагогия , ама всички бивши комунисти с нея си изкарвате прехраната.
Потребител · 14:59 · 14.08.2018
КАК СЕ КАЗВАТ И КОИ И ОТ КЪДЕ СА ДЯДОТО И БАЩАТА НА ДИМ.ЖЕЛЯЗКОВ - ОЧИТЕ...?
Потребител · 09:58 · 14.08.2018
А сега е 2018. Идиоти!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент