18:30 ч.

27.02.17

1 мин.

0

3

0

Реформаторите си пожелаха 21 депутати

от редактор |

Реформаторите си пожелаха 21 депутати

С мотото "Общи усилия - сигурен успех" тръгна предизборната кампания на Реформаторския блок пред столичния Народен театър.


Отново сме тук и отново сме заедно - този път по-силни, ръка за ръка, обяви Петър Москов. Според него тук са хората, които искат промяната. Една държава е такава, каквато я поискат нейните граждани. Ние искаме силна държава, заяви още бившият здравен министър.


Лидерът на СДС Божидар Лукарски обясни, че тази кампания се стартира с нови надежди и нови партньори и дипълни, че очаква сблъсъци и с доскорошни партньори на блока.


Светльо Витков също подкрепи кампанията и призова: "Гласувайте за нас".


Явор Хайтов, който е нов партньор в блока, обяви, че това е разумният избор. Сега е време за обединение, сега е време да сме заедно, посочи той, като пожела минимум 21 депутати.


А Найден Зеленогорски призна, че амбицията ме у е за 6% подкрепа на изборите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:04 · 28.02.2017
Тези са едни дърдорковци,които само теоретизират и могат да пишат романи,о не и практично да реализират нещо за хората.Най-много за себе си.Алармаджии.Само някои шугави овце все още могат да се вържат на приказките им.Те са като онези врачки,на които даваш грешни пари,за да чуеш онова,което ти се иска и тези изкусни мошеници ти го казват.И печелят за себе си на твой гръб.Не вярвай на факири народе!
математик · 08:29 · 28.02.2017
6% за изборите!!!!!!!!!
Съюзът на демократичните сили имаше 70% и Костов ги изпапа.
КАЩВО ЩИ ПРАВИТЕ ВИЕ С 6%???????????
ДА СЕ НАМЪРДАТЕ ОТНОВО В ДЕПУТАТСКО КРИСЛО И ДА ИСКАТЕ ДА ПРАВИТЕ РЕФОРМИ.
ЗАПОЧНЕТЕ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА
ЗАКОНА ЗА БАНКИТЕ КРЪВОПИЙЦИ
ЗАКОНА ЗА ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ
ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА РАЖДАЕМОСТА И СТИМУЛИРАНЕ НА ВИШИСТИ ДА ИМАТ ДЕЦА
ПОВЕЧЕ ПРАВА НА УЧИТЕЛИТЕ
УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИ...И ДР.ЗА ДА МОЖЕ НАРОДА ДА Е ПО ДОБРЕ....
ДА ДЕ АМА С ТИЯ 6%......
Потребител · 21:47 · 27.02.2017
ОЛУИГОФРЕН. МУАААА
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент